3000 Hatvan, Szent Mihály út 9., Tel.: 37/540-114, Tel/Fax: 37/343-388
Futó és Társa Kft. - Minőség és garancia

Tradicionális Feng Shui

Tér-Idő Feng Shui

Magánemberként és cégtulajdonosként is érdekel a természet és az ember kapcsolata, környezetünk védelme. Évek óta foglakoztat az a gondolat, hogyan lehet megteremteni az egyensúlyt, (harmóniát) szűkebb és tágabb környeztünkben. A Feng Shui sokat segíthet ebben. Használjuk a magán-, és az üzleti életben is.

Jogosan kérdezik, hogy mi köze van a gépészetnek a Feng Shui-hoz vagy a lakberendezéshez?

A lakásunkba érkező energiák hatással vannak egészségünkre és jólétünkre. Nem mindegy, hogyan alakítjuk ki fürdőszobánkat, hová helyezzük konyhánkat, ezen belül tűzhelyünket, kazánunkat, hálószobánkat, dolgozószobánkat és a gyerekeink szobáit.

Már lakása tervezésekor kérje segítségünket, hogy egy boldog, harmonikus élet alapjait teremtse meg önmaga és családja számára.

A Feng Shui több évezredes múlttal rendelkezik. A tudósok a természet, a bolygók, a csillagok, az évszakok megfigyelésével, megértésével és értelmezésével egy olyan rendszert alakítottak ki, melynek segítségével az ember és környezete közötti harmóniát teremtették meg.

Feng Shui & Feng Shui

Mesélni szeretnék a tradicionális Feng Shui legösszetettebb és egyben legkifinomultabb módszeréről, a Repülő Csillag-ról.

A kezdeti időkben a császárok kiváltsága volt, de ma már bárki részesülhet áldásos hatásában.

Sokan csak felületesen ismerik a Feng Shui-t, a tanácsadók pedig különböző szinteken alkalmazzák. Többen nem veszik figyelembe, hogy életünk nem vizsgálható statikus, változatlan formában. A legmagasabb szintű Repülő Csillag módszerrel a 8 irányból érkező, különböző típusú energiákat tanulmányozzuk az idő függvényében, nem pedig 9 négyzettel jelölt, képzeletbeli „sarkokat” vizsgálunk.

Feng Shui

Sok tanácsadó megreked itt, nem értik a magasabb szintű összefüggéseket, ezért úgy tálalják, mintha lényegtelen, zavaros dolog lenne, pedig ez a technika magába foglalja a tér-idő kapcsolatát, amely életünk kereteit adja.

A nyugati világ gondolkodásmódja a tudományosan bizonyítható realitásokra épül, ellentétben a keletivel, amely elfogadja a láthatatlan energiák létezését is.

Einstein is úgy gondolta, ha valami nem bizonyítható, attól még létezhet.

A Földről is azt gondolták, hogy lapos. Nos, ma már tisztában vagyunk vele, hogy nem.

A Feng Shui nem kínai csecsebecsék elhelyezését jelenti otthonunkban, ezért megértem a szkeptikusokat, akik kétségbe vonják ennek életünkre gyakorolt hatását. Ha ez ilyen egyszerű lenne, bizony csak elégedett, boldog emberek vennének körül bennünket.

A tradicionális Feng Shui segítségével otthonunkban a harmónia a megfelelő formák, színek, anyagok felhasználásával alakítható ki, a lakás stílusának megfelelően.

Napjainkra, szinte teljesen elszakadtunk a természettől, kizsákmányoltuk, igába hajtottuk, ahelyett, hogy hozzá alkalmazkodva éltük volna mindennapjainkat. Ennek következményeként ismét előtérbe kerül a természethez való visszatérés gondolata, a nyugodt, harmonikus légkör megteremtésére való igény.

Futóné Határ Boglárka

Ehhez nyújt hathatós segítséget a tradicionális Feng Shui.

„Tégy egy lépést sorsod felé
és észre fogod venni, hogy
az is mozdul feléd!”
/Selvarayan Yesudian/

Ha érdekli a Feng Shui, további anyagokat az alábbi honlapon olvashat:
www.fengshuitanacsadok.hu

Elérhetőségeim:
Tel: 20/9417-688
E-mail:
Skype: bogi196