3000 Hatvan, Szent Mihály út 9., Tel.: 37/540-114, Tel/Fax: 37/343-388
Futó és Társa Kft. - Minőség és garancia

Bemutatkozás

A Futó és Társa Kft 1997-ben alakult, bár eredete 1991-re vezethető vissza. A családi vállalkozást a rendszerváltás hívta életre. Először egyéni vállalkozóként főleg a gázszerelés volt a profilunk, majd üzletet is nyitottunk. A környező falvakban végigkísértük a gázprogramot, több helyen volt üzletünk - Boldog, Hort, Apc, Rózsaszentmárton, Jobbágyi, Buják, Szob - majd Hatvanban telepedtünk le.

Nagyon jó kapcsolat alakult ki az évek során megrendelőinkkel, hiszen vannak olyan családok, akiknél generációkon át a szerelési munkák végzésére bennünket hívnak, hozzánk járnak vásárolni.

Folyamatosan részt veszünk vállalkozók életében, hiszen a korszerű technológiák bevezetése miatt sok vállalkozás tart lépést a fejlődéssel, ami folyamatos átalakítással jár.

A szerelőkkel együttműködve megpróbálunk segíteni minden hozzánk fordulónak, legyen az szerelési-, vagy javítási munka.

Árukínálatunkat folyamatosan bővítjük, figyelve arra, hogy csak olyan árukat forgalmazzunk, ami jó minőségű, megfizethető és alkatrész utánpótlása is biztosított.

Új technológia bevezetésénél figyelmet fordítunk annak használhatóságára és a folyamatos ellátásra is.

Fogyasztóként tudjuk, hogy mennyi bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat, ha a minőséget választjuk.

A piac telítődött olyan árukkal, melyek nem felelnek meg az alapvető követelményeknek sem. Ennek ismeretében arra törekszünk, hogy elérhető áron, minőségi termékekkel szolgáljuk ki vásárlóinkat.


„A megismerkedés a Kezdet,
Az együtt maradás a Folytatás,
A közös munka a Siker.”
/Henry Ford/

Célunk

A Futó és Társa Kft célja, hogy mind a lakosság, mind a közületek részére magas színvonalú szolgáltatást nyújtson. Fontosnak tartjuk, hogy a forgalmazott termékeink minősége és ára minden igényt kielégítsen. Vásárlóink, megrendelőink elégedetten távozzanak üzletünkből és szívesen jöjjenek vissza. Sokéves szakmai tapasztalatunkkal megpróbálunk minden segítséget megadni.

Tevékenységi körünkbe beemeltük a Tradicionális Feng Shui-t, hogy még magasabb szintű, és sokrétűbb szolgáltatást tudjunk nyújtani partnereinknek. Tovább...