3000 Hatvan, Szent Mihály út 9., Tel.: 37/540-114, Tel/Fax: 37/343-388
Futó és Társa Kft. - Minőség és garancia

Hagyományos vagy csavarodás mentes locsolótömlő?

Tavasz közeledtével gondolnunk kell virágaink, zöld területeink öntözésére. Az autónk mosásánál is jó szolgálatot tesz. Ne késlekedjünk, mielőbb szerezzük be a locsolótömlőt, hiszen üzletünkben még a tavalyi áron meg tudja vásárolni.

Az üzletek igen bőséges kínálatában sokszor nem tudjuk eldönteni, hogy melyiket is válasszuk.

A hagyományos tömlők jóval olcsóbbak, ellenben használhatóságuk és tartósságuk már gondot okoz. Összecsavarodnak, lelapulnak, megtörnek, amivel sok bosszúságot tudnak okozni használójuknak. Nem állnak ellen az UV-sugárzásnak, kifakulnak, szétmállanak.

A csavarodás mentes tömlők – jobb minőségüknek köszönhetően – már a drágább kategóriába tartoznak. Sokkal egyszerűbb és könnyebb használatuk. Nem tekerednek és nem lapulnak össze. UV-állóak, így élettartamuk megnő. A jobb minőségű tömlőt érdemes vennünk, hiszen a hagyományos tömlőt szinte évente meg kell vásárolnunk, míg a csavarodás mentes tömlőt több éven keresztül bosszankodás nélkül használhatjuk.

Vásároljon HELIFLEX csavarodás mentes tömlőt, hiszen a hagyományos tömlőt szinte évente kell cserélnie, míg a csavarodás mentes tömlőt több éven keresztül bosszankodás nélkül használhatja.

Vissza a hasznos infókhoz

Futó és Társa Kft.